Tartalomhoz ugrás

Csővágó gépek


TTNG sorozat

A TTNG sorozat vágógépei pontos vágást és/vagy leélezést tesznek lehetővé, akár egy lépésben. Ezek a gépek kifejezetten vastagfalú csövek és vezetékek megmunkálásra tervezték. Különböző pozicíókban rögzíthetőek. A szétválasztható keret lehetővé teszi, hogy két félre nyíssuk a szerkezetet. A szerkezet rögzítéséhez 4 darab egymástól függetlenül állítható szorítópofa áll rendelkezésünkre. Lehetőség van a központosítás precíz beállítására.


bővebben>>


TTS-RD

A TTS-RD típusú gép kifejezetten, nehezen megközelíthető, nehezen hozzáférhető munkákhoz tervezték. A TTS-RD az osztott keretnek köszönhetően két félre nyitható, így könnyen felhelyezhető a zárt vezetékrendszer bármely pontján. A rögzítés könnyen elvégezhető a szorítópofák segítségével, és a központosítás is egyszerűen elvégezhető. A berendezés használatával jó minőségben kivitelezhető a hegesztés előkészítés.


bővebben>>


TTS-NG sorozat

A TTS-NG sorozat lehetővé teszi a csövek vágását és leélezését egy műveletben. Kis tömegének és kompakt méretének köszönhetően remekül alkalmazható nehezen megközelíthető, szűk helyeken. Az osztott keretnek köszönhetően könnyű felhelyezni. A rögzítés négy szorítópofával történik.


bővebben>>


MF-170 sorozat

Az MF sorozat gépei lehetővé teszik a csövek vágását és leélezését egy műveletben. Lehetőség van 30°-os és 37,5°-os letörés elkészítésére is. Az MF 170 berendezés keményfém lapkákat használ. A szerszám befogó két szerszám befogására alkalmas. Az előtolás automatikusan történik. A MF gépek elektromos vezérlésűek, beleértve a sebesség szabályozást és a rögzítő rendszer működtetését. A gép tervezésekor fokozott figyelmet fordítottak a kezelő személyzet biztonságára. A berendezések kiválóan alkalmazható szénacél, rozsdamentes acél vagy egyéb ötvözetű csövek hegesztés előkészítéséhez.


bővebben>>


MF-420 sorozat

Az MF sorozat gépei lehetővé teszik a csövek vágását és leélezését egy műveletben. Lehetőség van 30°-os és 37,5°-os letörés elkészítésére is. Az MF 420 berendezés gyorsacél szerszámokat használ. A szerszám befogó két szerszám befogására alkalmas. Az előtolás automatikusan történik. A MF gépek elektromos vezérlésűek, beleértve a sebesség szabályozást és a rögzítő rendszer működtetését. A gép tervezésekor fokozott figyelmet fordítottak a kezelő személyzet biztonságára. A berendezések kiválóan alkalmazható szénacél, rozsdamentes acél vagy egyéb ötvözetű csövek hegesztés előkészítéséhez.


bővebben>>


TT-LW sorozat

A TTLW sorozat gépei egy műveletben végzik el a vágást és a leélezést. A kis tömegnek köszönhetően könnyen felszerelhető a zárt vezeték rendszer bármely pontján. A TTLW gépeit úgy tervezték, hogy a nehezen elérhető, szűk helyeken is alkalmazható legyen. A gépekkel 25,4 mm vastagságig lehet vágni bármilyen anyagot, és 20 mm vastagságig szénacélt. Különböző alakú leélezések készíthetőek, a varrat geometria igényeinek megfelelően.


bővebben>>


TNO sorozat

A TNO sorozat kifejezetten előgyártási célokra tervezték. Hatékonyan alkalmazható mind a műhelyben, mind a helyszínen történő él előkészítés során. A gép a PROTEM termékcsalád leggyorsabb tagja. Használatával nagyban csökkenthető a műveleti idő, és növelhető a termelékenység. Kiváltható vele a köszörülés, a termikus vágás és az esztergálás bonyolult művelete is. Könnyen szállítható, merve szerkezetű.  Gyors és pontos.


bővebben>>

Vissza a tartalomhoz